Τα πρώτα 20χμ της διαδρομής είναι σε άσφαλτο, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Αμέσως μετά την εκκίνηση, στα 2,5χλμ. υπάρχει ένας μικρός  χωματόδρομος αριστερά, μόλις 200μ. και έξοδος πάλι στην άσφαλτο. Το C.P. 1-5,7χλμ βρίσκεται στη Νεμέα.

Βγαίνετε από την πόλη, περνάτε από το C.P. 2-13,5χλμ. στα Αηδόνια, συνεχίζετε μέχρι το Πλατάνι C.P. 3-20,5 χλμ. έχετε φτάσει στο πρώτο ύψωμα της διαδρομής.

Η διαδρομή μέχρι εδώ είναι ευχάριστη και περνάει μέσα από τους αμπελώνες της περιοχής.

Ο χωματόδρομος για την κορυφή του υψώματος είναι σχετικά βατός, έχει πέτρες και χαμηλή βλάστηση, είναι ένα κομμάτι trail 3χλμ.

Θα φτάσετε στην κορυφή του αυχένα όπου βρίσκεται και το εξωκλήσι της Αγ. Άννας χωρίς δυσκολίες. Από εκεί θα αντικρύσετε μια εντυπωσιακή θέα, μια καταπράσινη μικρή κοιλάδα με καλλιέργειες και αγριολούλουδα. Το μονοπάτι για την κάθοδο είναι πολύ στενό, εσείς προχωρείτε πάντα στην αριστερή πλευρά.

Αφού φτάσετε στο τέρμα του μονοπατιού  θα συνεχίσετε σε άσφαλτο, θα περάσετε τη Σκοτεινή C.P.  4-33,5 χλμ. και μετά 300μ. θα βρεθείτε στην αρχή ενός άλλου μονοπατιού. Το έχουν πει “δύσκολο” (2,200μ). Υπάρχουν βράχια, μικρές και μεγάλες πέτρες και χαμηλή βλάστηση. Στην έξοδο του μονοπατιού βρίσκεστε σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Αριστερά σας έχετε τον ελατοσκέπαστο Ολίγυρτο και αμέσως μετά πάλι ένα μονοπάτι στο βουνό για 4,400μ. Πολλές πέτρες, βλάστηση, και λάσπες αν έχει βρέξει.

Όταν βγείτε από το μονοπάτι είσαστε στην κορυφή του αυχένα στο δημόσιο δρόμο και αρχίζει η κάθοδος με συνεχείς άνετες στροφές για 7χλμ. Φτάνετε στην Κανδήλα C.P. 5-48 χλμ.

Συνεχίζετε σε άσφαλτο, περνάτε το Κεφαλόβρυσο C.P. 6-54 χλμ και σε 7.7 χλμ έχετε φτάσει με επιτυχία στον Τερματισμό του Αγώνα των 62 χλμ στο Λεβίδι  στην Πλατεία του χωριού όπου θα πραγματοποιηθεί και η τελετή απονομής.